Reibinošs skaistums: Sešas varavīksnes gleznainajā Leikdistriktā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Leikdistrikta (Lake District) ir kalnains reģions, kas atrodas Anglijas ziemeļrietumu daļā. Mūsdienās tas ir kļuvis par samērā populāru tūrisma galamērķi tā gleznainu ainavu dēļ. Zaļi meži, ezeri un kalni - tas viss redzams Leikdistriktā.

Idilliskas fotogrāfijas ar šo reģionu iemūžinājis fotogrāfs Šons Hovels. Vīrietis, pastaigājoties pa nacionālo parku septembra sākumu, baudījis elpu aizraujošus skatus - vienlaicīgi pār kalnaino apvidu bija redzamas sešas dažādas varavīksnes.

«Tā bija reibinoša sajūta, es jutos kā bērns, kurš pirmo reizi pamanījis varavīksni,» atceras Šons, priecājoties par to, ka ilgās lietusgāzem tomēr atmaksājās.

Fotogrāfs atklāj, ka uzņemt skaistas ainavu bildes viņam ļoti patīk. Lai arī dažas dienas neizdodas uzņemt ievērojamus katrus, tajās dienās, kad tas tomēr ir iespējams, viss «atmaksājas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu