Foto: Elpu aizraujoši skati pie «pasaules malas» jeb Patagonijas reģions

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Patagonija ir ģeogrāfisks reģions, kas atrodas Argentīnā un Čīlē jeb pašā Dienvidamerikas apakšā - dienvidu daļā. Daudzveidīgo dabas skatu, kā arī reģiona atrašanās vietas dēļ šī vieta tiek dēvēta arī par «pasaules malu».

Patagonijas apvidū iespējams baudīt ne tikai Andu kalnu elpu aizraujošo varenumu, bet arī stepei līdzīgus līdzenumus, ūdenskritumus, ezerus un pat UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļauto Perito Morenu ledāja skaistumu.

Ar pasakaini skaistiem šīs vietas attēliem dalījusies zviedru - amerikāņu izcelsmes fotogrāfe Saša Džuljarda (Sasha Juliard), kura uzauga Āfrikā.

«Ir ļoti grūti aprakstīt Patagonijas apdullinošo skaistumu un iespaidīgumu. Šī vieta pavisam noteikti atbilst savai reputācijai,» ar iespaidiem dalās fotogrāfe Džuljarda, atklājot, ka šis patiešām ir galamērķus, kur baudīt daudzveidīgu dabas skaistumu - ūdenskritumus, ledājus un pat neparastas formas mākoņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu