Foto: Ziemeļkarolīnā nakts laikā izveidojusies jauna sala

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/chadonka/

Ziemeļkarolīnas salu grupas Auterbenksas piekraste vienmēr piesaistījusi cilvēku uzmanību, tomēr šajā vietā nule kā parādījies jauns dabas brīnums, ko apmeklētāji var doties aplūkot, kamēr vēl tas vispār redzams.

Gandrīz vienas nakts laikā okeānā pie Auterbanksas salu grupas Ziemeļkarolīnā izveidojusies jauna sala. Smilšu sēklis izaudzis no mazas saliņas līdz lielai sauszemes masai. Šobrīd sala ir apmēram 1,6 kilometru gara. Tomēr ļoti iespējams, ka sala pazudīs tikpat ātri, cik parādījās.

Arvien vairāk Ziemeļkarolīnas iedzīvotāju un tūristu dodas pāri ūdenim, lai uzkāptu uz jaunās salas. Daudzi to sākuši dēvēt par Šelija salu (Shelly island), «The Virginian Pilot» atklājis kāds apmeklētājs.

Kopā ar savu sievu šai vietā bija devies atpūsties arī fotogrāfs Čeds Kocera, kurš uzņēmis ievērojamus foto, ar skatu no augšas.

«Sākotnēji mēs devāmies uz turieni, lai savāktu gliemežvākus pēc vētras,» Kocera atklāja «CNN Travel». Vēlāk viņš pamanījis noslēpumainu salu, taču ar kājām līdz tai nebija iespējams tikt. Fotogrāfs ieslēdza dronu, lai uzņemtu fotogrāfijas no augšas un aplūkotu, kas ir noticis.

 

Cape Hatteras point and the new sandbar island #capepoint

A post shared by ???? (@chadonka) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu