Unikāls mirklis: pērtiķmammas sāpju kliedziens par mazuļa nāvi

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Fotogrāfs Avinašs Lodhi pamanījies noķert retu kadru, kurā redzams, kā pērtiķmamma pārdzīvo par sava mazuļa šķietamo nāvi.

Emocionālais mirklis iemūžināts Indijā, Džabalpuras apgabalā. Lodhi pamanīja pērtiķu grupu skraidām apkārt un izlēma tos pavērot, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

«Es izlēmu apsēsties un pavērot,» medijiem atklāj 31 gadu vecais Lodhi. «Es vēlējos viņus nofotografēt, lai gan sāka jau tumst, taču man izdevās iemūžināt šo. Viss notika tik ātri, es pat nesapratu, kas notiek, kad fotografēju.»

Lai arī fotogrāfijā izskatās, ka pērtiķēns ir miris, taču tā tomēr nav. Tas bija paklupis un nokritis, taču drīz vien pēc fotogrāfijas uzņemšanas piecēlās, atklāj Lodhi.

«Šī fotogrāfija man ir ļoti tuva sirdij, jo visas manas fotogrāfa karjeras laikā es neesmu redzējis neko līdzīgu. Šāds moments ir retums, it sevišķi dzīvnieku pasaulē.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu