Īpaša draudzība: Tasmanijas velna mazulis šim vīrietim seko ik uz soļa

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tasmanijas velni savvaļā sastopami tikai Tasmanijas salā, Austrālijā un jau gandrīz 10 gadus šie dzīvnieki ir iekļauti apdraudēto dzīvnieku sarakstā. Lai arī nereti tiek uzskatīts, ka šie dzīvnieki ir bīstami, patiesībā viņi spēj arī ļoti pieķerties cilvēkam.

Tims Folkners ir Tasmanijas velnu kopējs no Austrālijas. Viņš ļoti rūpējas par šiem dzīvniekiem un mīl tos no visas sirds - it īpaši mazākos. Sociālajā vietnē «Facebook» viņš dalījies ar videoklipu, kurā redzama viņa draudzība ar nesen dzimušu Tasmanijas velnu.

Neskatoties uz to, ka Tasmanijas velni ir lieliski peldētāji un kokos kāpēji, viņi spēj arī pieķerties cilvēkam. Mazais dzīvnieks seko Timam ik uz soļa, tāpēc bieži vien viņš viņu samīļo un pakasa vēderu.

Timam ļoti patīk darbs, ko viņš dara, tāpēc bieži vien sociālajos tīklos viņš dalās ar jaukiem videoklipiem un fotogrāfijām no savas ikdienas kopā ar «velniņiem».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu