Iemūžināts reti vērojams jūraszirdziņu rituāls

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CATERS NEWS / Caters News Agency

Ļoti juteklisks skats iemūžināts kādā jūras veikaliņā «Aqualush» Apvienotajā Karalistē. Bildēs un video redzams, kā divi jūraszirdziņi piepeld viens pie otra un veic ļoti intīmu rituālu, kurš nemaz tik bieži neesot novērojams, vēsta «catersnews.com».

Video redzams, kā mātīte piepeld pie tēviņa un ievada savas oliņas tēviņa «kabatā», kas atrodas viņa vēdera priekšdaļā. Jūraszirdziņu pārošanās stils tiekot raksturots kā ļoti neparasts, jo mātīte nodod oliņas tēviņam, kurš pēc tam mazuļus dzemdē. Jūraszirdziņi parasti ir vienā pārī visu mūžu un spēj radīt līdz pat 1500 mazu jūraszirdziņu.

Juteklisko video nofilmējusi jūras veikala saimniece Kārena Hanta: «Es biju tik pārņemta ar iespēju būt tam par aculiecinieci. Tas bija tik graciozi un maģiski.»

«Šādu skatu izdodas redzēt ļoti reti, jo tas ir privāts pasākums. Tas bija tik mīloši. Esmu tiešām priecīga, ka varēju to iemūžināt un dalīties ar citiem,» sacīja Hanta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu