Pirms 6 mēnešiem pazudis suns atrasts 400 kilometrus no mājām

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pixabay.com

Kāds vācu aitu šķirnes suns pazuda no savām mājās Vācijas pilsētā Frankfurtē pagājušā gada augustā, taču sešus mēnešus vēlāk viņam tomēr izdevās atgriezties pie saimniekiem. Suns bija veicis 400 kilometru garu ceļa posmu, ziņo «The Local».

Astoņas gadus vecā Rapunzela bija kritiskā stāvoklī, kad nonāca Cīrihes veterinārajā klīnikā. Garāmbraucēji viņu pamanīja uz A1 šosejas starp Cīrihi un Vintertūru.

Apstādinot automašīnu, suņa glābēji saprata, ka suns ir nopietni ievainots, tāpēc sazinājās ar Cīrihes policiju un gaidīja, kad ieradīsies vetārsti. Tomēr suņa veselības stāvoklis turpināja pasliktināties, tāpēc glābēji nolēma dzīvnieku personīgi nogādāt veterinārajā klīnikā Cīrihē.

Rapunzelai tika veikta ārkārtas operācija.

Tikai vēlāk atklājās, ka astoņus gadus vecais suns pazudis 2017. gada 15. augustā no mājas Vācijas pilsētā Frankfurtē, kas ir 400 kilometru attālumā. Suņa saimnieki ilgu laiku centās savu mājdzīvnieku atrast, izmantojot sociālos tīklos un internetu.

Drīz vien pie Rapunzelas ieradās arī viņas saimnieki. Tiek vēstīts, ka, lai arī suns kādu laiku vēl pavadīja klīnikā, drīz vien viņš jau atkal bija sveiks un vesels.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu