Sieviete, kura gribēja būt smagākā pasaulē, ir pamesta un vientuļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Vēl pavisam nesen Donna Simpsone vēlējās kļūt par pasaulē resnāko sievieti.

Viņa ēda ļoti daudz, atvēra savu interneta lapu, kur aicināja cilvēkus skatīties kā viņa ēd.

Skatītāju bija daudz. Tagad Donna būtu priecīga, ja tie, kas palīdzēja viņai kļūt resnai, tagad palīdzētu novājēt.

Liekā svara problēmas Donnai parādījās piecu gadu vecumā. 10 gadu vecumā nomira viņas mamma un tad Donna liekā svara dēļ bija spiesta apmeklēt pat ārstu un lietot medikamentus.

Donna ir izmēģinājusi visdažādākās diētas, zaudējusi svaru un atkal pieņēmusies svarā.

Pasaulē ir daudz dažādu cilvēku - arī tādi, kuriem patīk resni, un ļooooooooti resni cilvēki. Tādi, kuri samaksā, lai atsūta ēdienu, lai varētu priecāties, kā Donna ēd. Tādi cilvēki piedāvā precēties, stāsta par savām jūtām un dara visu iespējamo, lai «upuris» nepārtrauktu ēst.

Donnas ģimenē ir divi bērni - mazākā meitenīte dzima attiecībās ar vienu no internetā iepazītiem vīriešiem, kurš mudināja Donnu ēst.

Donna ēda, filmējās, sniedza intervijas un pati sapinās savā dzīvē. Vīrietis viņu pameta, aizgāja pie sievas, no kuras nekad nebija šķīries. Donna palika viena ar bērniem, liekajiem kilogramiem un nespēju pārvietoties. Donna cer, ka viņai viss izdosies.

Kādreiz viņa presei stāstīja, ka grib būt pasaulē smagākā sieviete un iegūt Ginesa rekordu. Viens rekords Donnas dzīvē jau ir - viņa ir smagākā sieviete pasaulē laikā, kad dzemdēja bērnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu