Manhetenas diēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Eilina Daspina izdomājusi diētu, kuras pamatprincips ir - «pamēģiniet visu, bet neēdiet gandrīz neko».

To ir viegli izdarīt, ja atsakās no dakšiņām, karotēm un nažiem, un lieto tikai irbulīšus. Ar irbulīšiem var saņemt nelielu gabaliņu pārtikas, tātad nav iespējams ātri pieēsties. Rakstniece iesaka arī no mājas izvākt dažādas mērces, zemesriekstu sviestu un citus kaitinošus produktus, lai nekristu kārdinājumā.

Izalkumu apmānīt lieliski palīdz zaļā tēja ar pienu, bet alkaholiskos dzērienus rakstniece iesaka atšķaidīt ar ledu vai ūdeni. Iepērkoties jāizvēlas produkti nelielā iesaiņojumā, jo jogurtu lielā iesaiņojumā var izēst uzreiz. Mazāka iesaiņojuma jogurts palīdzēs ievērot mērenību. Jāatcerās arī par produktu kvalitāti - labāk apēst mazāk, bet labākas kvalitātes produktus.

Vēl viens padoms - gatavo mājās, jo staigāšana pa restorāniem ir grūti savienojama ar diētu, raksta dailymail.co.uk. Daspinas diēta ir izdota grāmatā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu