Atsaucieties uz mazā Dmitrija palīgā saucienu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dimam Danovičam ir tikai 1 gadiņš. Pilnīgi negaidot veselīgajam mazulim sākās atopiskais dermatīts. Spēcīgs ādas sausums, sarkani plankumi, pastāvīga nieze, tas viss neļauj mazulim normāli gulēt, un viņš pastāvīgi raud. Šīs smagās alerģijas formas ārstēšanai nepieciešama dārga speciālā medicīniskā pārtika, bez kā viņš nevar izdzīvot. Viena šīs pārtikas bundžiņa maksā ap 30 latiem, bet mēnesi nepieciešams vairāk kā 500 lati, šīs pārtikas nodrošināšanai.

Mazulis piedzima jauks un veselīgs, gan viņa svars, gan attīstība bija normāla. Negaidīti 3 mēnešu vecumā Dmitrijam sākās alerģija. Tā izraisīja niezi un mazulis sāka kasīt ķērmeni gandrīz līdz asinīm, brūcītes aizauga, bet zīdainītis tās atkal kasīja.

Māmiņa sāka uztraukties, bet ārsts tikai ieteica nekrist izmisumā, vienīgi ievērot diētu, jo zīdaiņiem tādas problēmas bieži vien rodas māmiņu nepareizā uztura dēļ.

Dmitrija mamma pārskatīja savu ēdienkarti un atteicās no visiem produktiem, kuri radīja kaut mazākās šaubas par alerģiskās reakcijas izraisīšanu. Bet arī stingrā mātes diēta neuzlaboja mazuļa stāvokli un kairinājumi tikai pieauga.

Dmitrija ārsts izsniedza nosūtījumu uz konsultāciju pie alergologa Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Diagnoze nebija labvēlīga – Dmitrijam ir atopiskais dermatīts. Turklāt tas bija tik ļoti smagā stadijā, ka puisīti nosūtīja uzreiz uz slimnīcas 18. nodaļu.

Aptuveni divas nedēļas Dmitrijs bija pieslēgts sistēmai, un viņa stāvoklis uzlabojās. Pazuda alerģija un nieze, āda bija tīra. Kad mazo Dmitriju izrakstīja, viņa māmiņai stingri ieteica barot bērniņu tikai ar specializēto medicīnisko pārtiku Neocate. Aizņemoties no paziņām naudu, māmiņa nopirka dažas burciņas.

Viena šīs medicīniskās pārtikas burciņa maksā vairāk kā 30 latus un tās mazulim pietiek tikai uz 2 vai 3 dienām. Tas nozīmē, ka mēnesī pārtikai ir vajadzīgi vairāk kā 500 latu. Un šī medicīniskā pārtika Dmitrijam ir obligāti jāēd vēl veselu gadu.

Bija organizētas vairākas ziedojumu akcijas, un uz doto brīdi ir atlicis savākt 2842 Ls (Eur 4044.04).

Māmiņa audzina Dmitriju viena pati, viņa dara visu iespējamo, bet šādas summas viņai nav. Šobrīd mazulim ir ļoti vajadzīga Jūsu palīdzība, turklāt ir svarīgi to sniegt steidzami.

Zvanot pa tālruni 9 000 678 2, Jūs ziedosiet Dmitrija dzīvībai svarīgās medicīniskās pārtikas iegādei 1 Ls (1.42 Eur).

Jūs varat palīdzēt mazulim arī ar pārskaitījumu uz kādu no zemāk norādītajiem kontiem, maksājuma mērķī ierakstot «Veselības fonds: Dmitrijam Danovičam».

Rekvizīti:

Nosaukums: Biedrība «Sociāli nozīmīgu projektu centrs «Varonis»»

Reg. Nr: 40008142130

Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK-Swift : HABALV22

LV56HABA0551025632423

-NORDEA-Swift : NDEALV2x

LV50NDEA0000083204700

-DNB-Swift : RIKOLV2X

LV79RIKO0002013211470

-CITADELE- Swift : PARXLV22

LV94PARX0013419570001

paypal: paypal@varonis.lv

http://varonis.lv/lv/funds/view/73

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu