Grūtniecības norises bezmaksas novērošana privātajā klīnikā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bērna gaidīšanas laiks ir piepildīts gan ar priecīgām emocijām, gan ar daudz un dažādiem tēriņiem: kvalitatīvs uzturs, speciāls apģērbs, vitamīni, grūtnieču vingrošana un kursi, un protams, regulāras vizītes pie ārsta ginekologa. Ja parasti sieviete apmeklē maksas ārstu profilakses nolūkos reizi gadā, tad, iestājoties grūtniecībai, nereti rodas jautājums – stāties uzskaitē pie tā paša ārsta un šķirties no ievērojamas summas 9 mēnešu laikā, vai steidzami meklēt «savu» speciālistu valsts apmaksātu pakalpojumu veselības aprūpes iestādē.

Pagājušā gadā oktobrī Ministru kabineta apstiprinātā «Mātes un bērna veselības uzlabošanas programma 2012. – 2014. gadam», atviegloja daudzu sieviešu izvēli, jo tagad valsts apmaksāto grūtniecības novērošanu var saņemt arī dažos privātajos veselības centros.

Piemēram, Sieviešu veselības centrā «Vita», kas ir izvietots jaunajā MFD Veselības centrā «Iļģuciems», Buļļu ielā 9, Rīgā. Grūtniecei ir iespēja izvēlēties vienu no 4 pieredzējušām ginekoloģēm, dzemdību un ultrasonogrāfijas metodes speciālistēm: Laima Sarguna, Olita Melngaile, Ligita Neimane vai Marija Holodova.

Augstākminētās programmas ietvaros, sievietei tiek apmaksātas vizītes pie ginekologa, dzemdību speciālista, ultrasonogrāfija un analīzes saskaņā ar Ministra kabineta 25.07.2006. noteikumu Nr. 611 «Dzemdību palīdzības nodrošināšanas kārtība» 1. pielikumu.

Visiem ārstiem ir ilgstoša profesionālā pieredze. Veselības centrā ir uzstādīts moderns aprīkojums, nav rindu, valda patīkama un nepiespiesta atmosfēra. Nepieciešamības gadījumā uz vietas ir pieejami papildus izmeklējumi, ārstu speciālistu konsultācijas un rehabilitācijas pakalpojumi.

Ja ar mammu atnāks arī topošā mazuļa brālis vai māsa, viņiem centrā ir paredzēta speciālā bērnu rotaļu istaba.

Iepriekšējs pieraksts pa tālruni 67131311 vai, izmantojot e-pastu: ilguciems@mfd.lv

MFD Veselības centrs «Iļģuciems», Rīga, Buļļu iela 9, www.mfd-ilguciems.lv.

Darba laiks:

darba dienās: 8:00 – 20:00 sestdienās: 9:00 – 15:00 svētdienās: slēgts

Seko MFD Veselības grupas jaunumiem sociālajos tīklos:

Twitter: twitter.com/mfdlv Facebook: facebook.com/mfd.lv Draugiem: draugiem.lv/mfd

MFD Veselības grupa uzsāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā 250 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri un doktorāti: Veselības centrs «Pārdaugava», «Iļģuciems», «Dziedniecība» un «Možums-1», plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri «Vita», zobārstniecības klīnikas «ASTRA dent» un «Nova Dent». MFD lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk kā 700 darbinieku lielu kolektīvu.

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu