Jivamukti jogas pamatprincipi – teorija un prakse

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nodarbībā sīkāk skaidrosim, kas ir Jivamukti jogas pieci pamatprincipi - ahimsa, bhakti, dhyana, nada, shastra, kā arī uzzināsim un pieredzēsim kā tiek integrēti Jivamukti jogas praksē. Tiekamies 27. februārī Labo Sajūtu Laboratorijā!

Jivamukti joga ir viena no pasaulē populārākajām un starptautiski atzītām jogas metodēm, ko izveidojuši Sharon Gannon un David Life. Stingri pamatota uz senajiem rakstiem un jogas ētiskajiem principiem.

Jivamukti joga ir praktiska metode, kas atklāj, kā jogas garīgās vērtības var palīdzēt mūsdienās pārvarēt ikdienas pārbaudījumus, piedzīvot vairāk prieka, līdzcietības un savās darbībās sasniegt vairāk pozitīvā efekta. Tā ir fiziski, intelektuāli un garīgi stimulējoša prakse, kas savieno spēcīgu fizisku vinyasa stila Hatha jogu ar pieciem pamatprincipiem: ahimsa (nevardarbīgs, līdzjūtīgs dzīvesveids), bhakti (ziedošanās, padevība), dhyana (meditācija), nada (dziļā klausīšanās), shastra (seno rakstu studēšana).

Nodarbība notiks: 27. februārī plkst. 19.15 Labo Sajūtu Laboratorijā.

Maksa: 1x apmeklējums 15 EUR vai ar abonementu.

Nodarbību vadīs pasniedzēja Vineta Klotiņa (sertificēta Jivamukti jogas pasniedzēja, apguvusi Jivamukti jogas metodi ar tās dibinātājiem Sharon Gannon un David Life).

Mēs parūpēsimies par jogas paklājiņiem, jostām, blokiem, mazajiem dvielīšiem, ūdeni, tēju, dušu, aizslēdzamiem skapīšiem, autostāvvietu.

Savu dalību piesaki:

Labo Sajūtu Laboratorija

+371 29 330 280

Brīvības gatve 214b-504 (5.st.), Rīga

www.navayoga.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu