Neticamās pārvērtības: no picas «rijējas» līdz īstai skaistulei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News / Scanpix

Kāda 30 gadus veca austrāliete, kurai bija nopietna atkarība no picas ēšanas, zaudējusi gandrīz pusi svara un kļuvusi par visai iekārojamu skaistuli.

Vēl pavisam nesen Rebeka Lī, kura, pēc pašas vārdiem, nemitīgi «rija» picas, bija tik resna, ka pašai bija kauns iziet no mājām.

Ārsti sievieti brīdināja, ka ātro uzkodu pārmērīga lietošana pie laba gala nenovedīs – sieviete jau svēra 115 kilogramus, svars nopietni ietekmēja iekšējos orgānus un bija apdraudēta Rebekas iespēja tikt pie bērniem.

Sieviete spēja saņemties – viņa pārtrauca rīt picas, uzsāka regulārus treniņus un ievērojami zaudēja svaru. Lai izskatītos vēl labāk, viņa ar plastiskās ķirurģijas palīdzība uzlaboja krūšu formu un tagad ir otrās pusītes meklējumos.

«Es vispār negāju ārā no mājām un 24 stundas diennaktī riju ātrās uzkodas. Es jau biju samierinājusies ar domu, ka visu mūžu būšu resna, taču tad nāca ārstu brīdinājums. Un es nolēmu pilnībā mainīt savu dzīvi,» Austrālijas medijiem stāstījusi Rebeka.

Viņa sākusi trīs reizes nedēļā iet uz vingrošanas zāli un ne reizi vien dzirdējusi izsmieklu no apkārtējiem. Taču Rebeka izturēja.

«Es biju tik nelaimīga, ka no rītiem negribēju mosties. Kad cilvēki skatās uz manām fotogrāfijām, viņiem nav ne jausmas, cik daudz man bijis jāpārcieš un cik daudz esmu raudājusi. Taču tagad varu apgalvot, ka esmu ļoti, ļoti laimīga,» teikusi austrāliete.

Kopš viņa sākusi publiskot bildes sociālajos medijos, pielūdzēju, protams, ir daudz, taču Rebeka uzsver, ka vēlas, lai nākamais dzīvesdraugs pirmām kārtām novērtētu viņas «iekšējo skaistumu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu