Seminārs cilvēkiem ar lieko svaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17.martā Rīgā notiks piektais informatīvais seminārs – tikšanās pacientiem ar aptaukošanās slimību, lai varētu dalīties pieredzē ar līdzīgiem, uzdot jautājumus un diskutēt ar speciālistiem. Pasākumā piedalīsies bariatrijas ķirurgs Dr. Juris Žarinovs un dietoloģe Laila Meija.

www.vieglaks.lv

Informatīvie semināri ir iespēja satikties ar citiem cilvēkiem, kuriem ir aptaukošanās slimība, lai varētu dalīties ar sasniegumiem, kā arī atbalstīt un kopīgi meklēt risinājumus neveiksmēm. Šie semināri sniedz iespēju veiksmīgāk pārvarēt grūtības, kas saistītas ar ilgstošo svara zaudēšanas procesu, jo pie aptaukošanās II stadijas (smaga aptaukošanās) ķermeņa masas indekss ir 35 un vairāk, kā arī bieži papildus ir blakus saslimšanas, tādas kā 2.tipa cukura diabēts, hipertonija, kaulu un locītavu slimības u.c., savukārt III stadija (aptaukošanās slimība) ir tad, kad ĶMI ir 40 un vairāk.

www.vieglaks.lv

www.vieglaks.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu