SPA terapijas emociju varavīksne

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Avēnija Plus

Neaizmirstams piedzīvojums, ceļojums starp debesīm un zemi, vienota dvēsele ar universālo saprātu, pelde aromātisko eļļu jūrā, labsajūtu ceremonija, sajūtu harmonija, iekšējs miers, spēka avota atgūšana, jaunas atziņas… Uz šādu sajūtu filosofiju šobrīd balstās SPA piedāvāto pakalpojumu koncepcija.

Kā atpūtināt savu prātu, cīnīties ar stresu un no jauna rast iekšējo līdzsvaru, vienlaicīgi gūt arī kosmētisku efektu, savedot kārtībā figūru, panākot vēlamās ķermeņa formas un tonizējot ādu?

Sanshui un Shanti SPA terapijas seansi (procedūras) pārcels no ik­dienas industriālās vides, steigas un rūpēm dabas pasaulē. Smaržu, krā­su un lielisku sajūtu terapija sniegs brīnišķīgu atpūtu, atjaunos pozitī­vās enerģijas plūsmu, palīdzēs tikt galā ar dažādām kaitēm, koriģēs figūru un tonizēs ādu.

Iņ un jaņ harmonija

Sanshui Aroma SPA terapijas pa­matā ir masāža ar augu sainīšiem (pindām) un atbilstošu ēterisko aromātu pielietojums. To veic ar speciāli izstrādātiem un pārbaudī­tiem aromiem, krāsām, mūziku un masāžas tehniku. Visaptverošā lab­sajūtas ceremonija balstīta uz krāsu, formu un smaržu testu, kas atklāj klienta tā brīža vitālā spēka un orgānu darbības slodzi. Tajā izmanto Austrumu kultūras elemen­tu — uguns, metāla, zemes, koka un ūdens saspēli. Sanshui Aroma SPA ārstēšanas attīstības pamatā ļoti no­zīmīga loma bija pirmatnējās medi­cīnas atziņu izpētei, tādējādi at­tīstot koncepciju — visu piecu dabas elementu mijiedarbību un ietekmi uz cilvēka veselību.

Līdzīgi tradicionālajai Ķīnas me­dicīnai, Sanshui Aroma SPA masāžas mērķis ir nemitīgi atjaunot un saglabāt līdzsvaru, «enerģijas» cirkulāciju. Pie tam cilvēku uzskata par samazinātu universu, kuram jādzīvo saskaņā ar debesīm un zemi — cilvēka organisms pakļauts bioritmu ietekmei un atbilst pieciem dabas elementiem. Veselībai kaitē saiknes zaudēšana ar pasaules telpu.

Sanshui Aroma SPA masāžas lai­kā lieto augu maisījumu ēteriskās eļļas atkarība no «diagnozes». Austrumu tradicionālās medicī­nas atziņas šā brīža modernajā skaistumkopšanā pielieto, lai no organisma izvadītu pēc iespējas visu, kas rada tam slodzi. īpaši piemērotas ir ādas atslāņošanas masāžas ar īpašām eļļām, kas vienlaicīgi iedarbojas absorbējoši. Lai sasniegtu maksimālu efektu, ādu apstrādā, ņemot vērā limfas plūsmu. Vēlāk šlakvielu izvadīšanu var veikt mājas apstākļos, lietojot atbilstošu Sanshui piecu elementu tējas maisījumu.

Procedūras turpinājumā ar augu maisījuma sainīšiem (pindām) veic masāžu pa meridiāniem, veicinot «sulu» plūšanu un sagatavojot ādu attiecīgā elementa saskaņoto aro­mātu maisījuma uzņemšanai. Gaismas trūkums var radīt ievēro­jamu kaitējumu ne tikai psihofiziskajam līdzsvaram, bet organis­mam kopumā, Sanshui Aroma SPA procedūras ietvaros kā papildu terapiju izmanto krāsu gaismas avo­tus, kas atbilst klienta izvēlētajam dabas elementam. Krāsas kā redza­mā diapazona elektromagnētisko starojumu uzņem arī caur ādu, tā­pēc pareizās proporcijās un ar mērķtiecīgu izvēli krāsu terapija var novērst dažādus orgānu trau­cējumus. Krāsas ir pamats ceļā uz laimi un panākumiem, to ietekme uz auru un cilvēka uzvedību sek­mēja arī krāsu un stila konsultāciju rašanos.

Negaidītu un neparastu izjūtu kokteilis

SHANTI masāža ir daudzveidīga un klienta vēlmēm un vajadzībām pielāgojama procedūra, kas papil­dus balstīta uz noteikta kosmētiskā efekta sasniegšanu, tādējādi atklājot radošu saspēli un improvizāciju starp klientu un speciālistu. Tā ir izzinoša un neparasta masāža, un sniedz jaunas, negaidītas emocijas, kas ir izjūtas vērtas un kalpos kā atklājums un sākums vēl nebijušam ceļojumam… neaizmirstama sajūtu kokteiļa malkam — ar pārliecinošu rezultātu!

Uz ajūrvēdas atziņām balstītai Shanti terapijai izmanto AQUASPA iekārtu. Klienta ērtību labad tā dod iespēju daudzveidīgo pro­cedūru veikt vienā kabinetā un radīt papildu sajūtu harmoniju. Aquaspa iekārta veic tvaika un aromāta izplatīšanas funkciju, ir aprīkota ar termālo masāžas dušu, infrasarkano starojuma avotu īpa­šam siltuma komfortam proce­dūras laikā, kā arī WM (vakuummasāžas tehnoloģija). SHANTI terapijā kombinē dažādas masāžas tehnikas, ņemot talkā īpašus pro­duktus, ko sagatavo, izmantojot BIOTERMAL (siltumu uzturo­šu) SPA iekārtu. Ar siltumu, eļļu aromātisko spēku un masāžu sniedz labsajūtu ķermenim un ga­ram, atldāj īpašas harmonizējošas emocijas un normalizē psiho-fizisko līdzsvaru.

Atkarībā no klienta vēlmēm un vajadzībām, savstarpēji kombinē­jot, procedūras laikā piedāvā asto­ņus etapus. Piemēram, Stone peeling - ādas atslāņošana ar vul­kāniskiem akmeņiem un īpašiem kosmētikas līdzekļiem; Scentao — siltu vulkānisko akmeņu uzklāšana uz čakrām un visvairāk saspringtajām ķermeņa daļām; Warm Touch - siltu dvieļu uzklāšana uz pleciem, vēdera un kakla daļas; Bahya Snehana - ķermeņa masāža ar eļļām; Pinda Svedana — ķermeni sildoša masāža ar īpašiem dzied­nieciskiem augu un māla maisījuma sainīšiem (pindām); Avicenna -ārstnieciska un stimulējoša masāža ar aromātisko augu esencēm; Shirodara - ārstniecisku eļļu vai uzlējumu tecināšana uz čakrām -enerģētiskajiem centriem; Lietus pieskāriens — masāža ar silta ūdens strūkliņām vai lāsītēm. Atkarībā no šo etapu kombinācijām piedāvā Shanti procedūras, piemēram, ar nosaukumiem «Jūras vilnis», «Jūras putas», «Vidusjūras saule», «Vidusjūras debesis», «Emociju deja», «Emociju harmonija» u. c.

Uzsākot Shanti procedūru, ķer­menim sniedz siltumu ar aromātisku tvaiku un citām metodēm, kas atslābina un sagatavo ķermeni turpmākai darbībai. Nereti seko ķermeņa ādas atslāņošanas masāža. Atkarībā no izvēlētā mērķa masāžā pielieto kosmētiskos līdzekļus, maskas un ietīšanas. Vienlaikus var veikt arī relaksējošas procedūras sejai un dekoltē zonai, piemēram, ar pusdārgakmeņiem, vai īpašu cukura masāžu krūšu tonizēšanai. Ķermeni un prātu «atdzīvinošo» procedūru turpina ar individuāli piemērotu nomierinošu, uzmun­drinošu vai drenējošu masāžu, iz­mantojot siltas aromātiskās eļļas vai pindas, kuras jau izsenis pielietoja indieši dziedniecībā. Jāatzīmē, ka sasildītie sainīši paplašina ādas po­ras, ļaujot ēteriskajām eļļām labāk absorbēties epidermas dziļākajos slāņos, tādejādi paaugstinot to efektivitāti. Nobeigumā uz čakrām uzklāj siltus vulkāniskos akmeņus vai ar Shirodara ajūrvēdas terapijas metodi uz pieres — trešās acs — no speciāla trauka nepārtrauktā plūs­mā tecina ārstniecisku eļļu, kas sniedz īpašas harmonizējošas emocijas, atbrīvo no spriedzes, dziedē prātu un uztveri, normalizē enerģijas plūsmu. Savukārt tehnoloģiju cienītājiem, lai maigi skulpturētu augumu ar trīskāršu iedarbī­bu, piedāvā AQUASPA īpaši saudzējošu WM vakuummasāžu ar juteklisku ūdens un ēterisko eļļu pieskārienu.

Shanti terapijai, to apmeklējot kursu veidā, var piešķirt ķerme­ņa dziedniecības statusu, jo izmanto dažādus kosmētiskos līdzekļus, kuru iedarbībā vērš slaidāku augumu, veicina novājēšanas procesus, stiprina audus, uzlabo asinsriti un vielmaiņu, pa­līdz cīnīties ar brīviem radikā­ļiem, asinīm piegādā skābekli, nostiprina asinsvadus un tonizē krūšu un ķermeņa ādu, kā arī palīdz atgūt psihofizisko līdzsvaru, vienlaicīgi atveseļojot arī ķermeni. Līdzek­ļus izvēlas atkarībā no klienta psihoemocionālā vai vispārējā veselības stāvokļa, arī no tā, kādu kosmētisko efektu vēlas panākt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu