Zobu birste no koka saknes

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.ekokosmetika.lv

www.ekokosmetika.lv

Jau gadsimtiem ilgi cilvēki izmanto dabiskās zobu birstes, pateicoties tās higiēniskajai iedarbībai. Fluorīda saturs kociņos atbilst mūsdienīgas zobu kopšanas pamatkritērijiem. Kociņu atlase tiek veikta ar rokām.

Šādā nieka saknītes gabaliņā ķīmiķi ir atraduši kalcija sulfātu, hlorīdu, augstu fluorīda un silīcija daļu, C vitamīnu, nelielu tanīna (miecvielu), saponīna, flavonoīda daļu (u.c.).

Košļājot kociņu jūs saņemat visu, ko dod pierastā zobu pasta un birste - ir mazāks zobu aplikums, patīkams mutes dobuma svaigums. Zobi saņem minerālvielas, smaganas tiek masētas un mutes dobuma higēna tiek uzlabota. Tas var priecēt ne tikaī saknīšu košļātājus, bet arī zobārstus.

Lai kociņu lietotu, to nomizo apmēram 1 cm no smailes, sakošļā, izveidojot mīkstu šķiedru pušķi. Ja šķiedras ir kļuvušas pārāk mīkstas un bārkstainas, birstīti nogriež un košļā no jauna. 10 cm garš Miswak kociņš domāts mēnesim.

Šo zobu kociņu iesaka košļāt nervozitātes mazināšanai. Ja jūs uztraukumā košļājat zīmuli, tad tagad ir alternatīva!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu