Piektdienas horoskops: 6. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 6. aprīlim.

AUNS Var nedaudz apgrūtināties saskarsme ar līdzcilvēkiem. Nav ieteicams veikt finansiāla un juridiska rakstura darījumus. Vakaru velti patīkamam relaksācijas veidam. Ieteicama pirts vai masāža.

VĒRSIS Skriesi gluži kā vāvere ritenī. Darbiem nebūs ne gala, ne malas. Vakarā vēlēsies ātrāk tikt līdz gultai, tomēr nav izslēgts, ka mīļotajam cilvēkam būs citi plāni attiecībā uz vakara izklaidi.

DVĪŅI Pievērsi lielāku uzmanību informācijai presē, citos masu medijos. Labvēlīga diena, lai pievērstos nopietnākiem darījumiem. Tevī izpaudīsies spilgtas līdera, oratora un analītiķa dotības.

VĒZIS Galvenais šodien izvairīties no steigas, jo tā var sabojāt visu līdz šim paveikto! Kārtojot visu veidu dokumentāciju, organizatoriskus jautājumus, esi divtik piesardzīgs. Nav ieteicams lietot alkoholu!

LAUVA Neļauj sevi pierunāt iesaistīties finansiālās afērās, apšaubāmos darījumos. Labāk pārliecinies, ka esi godprātīgi paveicis savus ikdienas darbus. Diena piemērotāka sabiedriska rakstura aktivitātēm.

JAUNAVA Pratīsi maksimāli izmantot situāciju savā labā. Dažas Jaunavas ievērojami uzlabos savu finansiālo stāvokli. Pievērs vairāk uzmanības ģimenes problēmām, atvasīšu skolas gaitām.

SVARI Būs vēlme izrauties no ikdienas rutīnas. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var nolemt mainīt ārējo izskatu, cits pievērsīsies jaunam hobijam. Īsāk sakot, kopā ar tevi šodien nevienam nebūs garlaicīgi.

SKORPIONS Var nākties kārtot ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistīto. Šodien droši vari runāt ar ārzemju sadarbības partneriem, meklēt jaunus atbalstītājus saviem nākotnes plāniem.

STRĒLNIEKS Ar savu rīcību, panākumiem, ātri vien nonāksi sabiedrības uzmanības centrā. Priekšniecība spēs novērtēt tavu veikumu, izteiks atbalstu turpmākajām iecerēm. Mājas dzīvē iespējamas pārmaiņas.

MEŽĀZIS Neesi tik ass attiecībās ar cilvēkiem, citādi no strīdiem būs grūti izvairīties. Dienas pirmo pusi ieteicams veltīt saskarsmei ar tuviniekiem, kolēģiem, savukārt otro - finansiālo lietu kārtošanai.

ŪDENSVĪRS Vari nokļūt nedaudz saspringtā situācijā, no kuras izkļūt palīdzēs tuvs kolēģis vai kāds no radinieku loka. Šobrīd tev vairāk sekmēsies individuāls darbs, analītiska rakstura pienākumi.

ZIVIS Saskarsmē ar pretējo dzimumu izturēsies nedaudz provokatīvi. Pielūko, lai tava rīcība netiek pārprasta. Attiecībās ar atvasītēm ātri radīsi kopīgu valodu. Šodien ieteicams atturēties no veikalu apmeklējuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu