Sestdienas horoskops: 7. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Horoskops sestdienai, 7. aprīlim.

AUNS Ieteicams veltīt laiku savu atvasīšu izglītošanai. Iemāci viņām kaut ko no praktiskajām dzīves iemaņām. Šodien zvaigznes iesaka atturēties no došanās tālākā ceļā, ilgstošas atrašanās pie auto stūres.

VĒRSIS Vari droši veikt mājas vai dzīvokļa labiekārtošanu, remontu, nomainīt santehniku vai pakonsultēties ar interjeristu. Iesaisti šajās aktivitātēs savu otro pusīti. Iepriecini ģimeni ar kādu kulinārijas brīnumu.

DVĪŅI Būsi optimists, pat ja spēki būs galīgi izsīkuši. Arī šodien pratīsi paveikt ne mazums svarīgu lietu. Taču nevajadzētu aizrauties tikai ar darba problēmu risināšanu, velti laiku arīdzan savai otrajai pusītei.

VĒZIS Sarunās ar apkārtējiem būsi lietišķs. Tevi var nomākt neatrisinātas mantojuma vai ar nekustamo īpašumu saistītas lietas. Labāk nedaudz atliec malā visu negatīvo un nedaudz atpūties!

LAUVA Klāt īstais laiks, lai baudītu pavasara priekus, dotos pie dabas. Ja esi sportiska dzīvesveida piekritējs, dienu var sākt ar nelielu krosiņu, kuram sekotu sporta zāles vai baseina apmeklējums.

JAUNAVA Lai gan apstākļi dos iespēju baudīt mieru un klusumu, tu vienalga atradīsi lietas, par kurām uztraukties. Centies rast iekšējo harmoniju, citādi to vien darīsi, kā lieki sasprindzināsi nervu sistēmu.

SVARI Kāds Svaru zīmes pārstāvis var nolemt doties tuvākā vai tālākā ceļojumā. Tiem, kuri paliks mājas atmosfērā, ieteicams pievērsties saimnieciskajiem darbiem, kā nākas uzkopt dzīvesvietu.

SKORPIONS Šodien zvaigznes iesaka nekrāmēties ar naudas lietām. Labāk velti brīvo laiku radošām lietām. Ja pats sevī nu nekādi nesaskati mākslinieku, varbūt dodies baudīt kādu teātra izrādi.

STRĒLNIEKS Tavs dzīvesprieks, asprātība palīdzēs uzlabot garastāvokli visiem ģimenes locekļiem. Ja vēlies, varat kopīgi uzrīkot nelielas mājas viesības, uz kurām uzlūdz tikpat jautrus un dzīvespriecīgus cilvēkus.

MEŽĀZIS Liktenis var piespēlēt tev iespējas labot agrāk pieļautās kļūdas. Centies veicināt harmoniju savstarpējās attiecībās ar mīļoto cilvēku. Ieteicamas aktivitātes, kurās varētu iesaistīt visu ģimeni.

ŪDENSVĪRS Noteikti aizmirsti par darbu un darījumiem. Atpūties kopā ar mīļoto cilvēku, meklē saikni ar līdzīgi domājošajiem. Varbūt ir pienācis īstais brīdis, lai dotos uz kādu eksotiskāku restorānu.

ZIVIS Parūpējies par savu veselību, it sevišķi imūnsistēmu! Centies turpmāk parūpēties par pienācīgu uzņemtu vitamīnu devu un atbilstošu fizisko slodzi. Attiecībās ar mīļoto esi nedaudz atvērtāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu