Sestdienas horoskops: 12. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops sestdienai, 12. aprīlim.

AUNS Izvairies no saskarsmes ar cilvēkiem, kuri tevī raisa negatīvas emocijas. Atturies no nevajadzīgiem strīdiem, esi apdomīgāks, pieklājīgāks pie stūres. Vairāk laika velti savai garīgajai attīstībai.

VĒRSIS Saskarsmē ar tuviniekiem būsi jautrs un pretimnākošs. Ar mīļoto sapratīsies no pusvārda. Pilnīgi iespējams, kopīgi dosieties nelielā izbraukumā, baudīsiet mākslas pasaules labumus.

DVĪŅI Apmeklējot saviesīgus pasākumus, tu ātri vien piesaistīsi pretējā dzimuma uzmanību. Precētajiem Dvīņiem jābūt piesardzīgākam ar koķetēšanu, jo otrā pusīte šobrīd var būt pastiprināti greizsirdīga.

VĒZIS Dienas lielāko daļu labprāt pavadīsi savā halātā, čībiņās, ar TV pulti rokās. Tikai ap pusdienas laiku būsi gatavs doties sabiedrībā. Piemērots mirklis, lai apciemotu vecākus, parūpētos par viņu labsajūtu.

LAUVA Gūsi patiesu gandarījumu no saskarsmes ar līdzīgi domājošajiem. Tu labprāt debatēsi par ekoloģijas un veselīga dzīvesveida jautājumiem. Kāda Lauva var nolemt atmest kaitīgu ieradumu.

JAUNAVA Nevajadzētu mājiniekiem uzspiest savu gribu. Labāk ļauj, lai katrs dodas savās gaitās. Arī tu pats centies atrast vairāk laika tīkamām lietām, neliec sevi pārāk ciešos pienākumu grožos.

SVARI Uzmanies no negodīgiem cilvēkiem, esi vērīgāks, kur atstāj savas mantas. Kādam Svaru zīmes pārstāvim var aktualizēties nekustamā īpašuma apdrošināšanas jautājumi. Naudas lietas kārto pēcpusdienā.

SKORPIONS Nekrīti virsū otrajai pusītei tikai tāpēc, ka esi sliktā omā. Arī attiecībās ar atvasītēm esi ieturētāks, maigāks. Tev šodien ieteicams fiziski pastrādāt, pasportot, jo tādējādi tiksi vaļā no negatīvām emocijām.

STRĒLNIEKS Noteikti rūpīgāk samēro vēlmes ar reālajām iespējām. Nav ieteicams, pakļauties iegribām, jācenšas saklausīt saprāta, samērīguma balsi. Neaizraujies ar gastronomiskajām baudām.

MEŽĀZIS Tev ļoti svarīga būs ģimenē valdošā gaisotne. Ja vien mīļotais cilvēks nekļūs uzstājīgs, jūsu starpā valdīs patiesa sapratne. Lieliska diena, lai sarīkotu nelielas mājas svinības, dārza svētkus.

ŪDENSVĪRS Tavs neizsīkstošais jaunatklājēja gars mudinās doties dzīvē, meklēt jaunus iespaidus, domubiedrus. Esot mājās, visticamāk, pievērsīsies kulinārijas mākslai, gatavosi ko ļoti savdabīgu.

ZIVIS Darīsi vien to, kas neprasa lielu piepūli, apjomīgus ieguldījumus. Daiļā dzimuma pārstāves centīsies izdaiļot savu dzīvesvietu, liekot lietā fantāziju un radošo iedvesmu. Labi sapratīsies ar gados jaunākajiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu