Sestdienas horoskops: 2. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 2. jūnijam.

AUNS Tu vēlēsies diktēt parādi mājas sienās, ne pārāk cītīgi ieklausīsies mājinieku vēlmēs. Lai cik pārliecinoša būtu sajūta, ka visu zini labāk, šoreiz daudz pareizāk būtu ļaut katram pašam izlemt, kur un kā atpūsties.

VĒRSIS Nesteidzīgi paveic iekavētos mājas darbus, jo vēlāk tiem vienkārši neatliks laika. Ļauj mājiniekiem palīdzēt tev, nevajag visus darbus nest uz saviem pleciem. Dienas izskaņa solās būt romantiska.

DVĪŅI Sagurumu, pirmās nomāktības pazīmes, ātri vien izkliedēsi ar fizisko slodzi. Pēc iespējas vairāk uzturies svaigā gaisā, iesaisti savās aktivitātēs otro pusīti, arī viņai nenāks par ļaunu nedaudz izkustēties.

VĒZIS Vēlēsies ģimenē ieviest jaunu tradīciju, jo uzskatīsi, ka tādējādi vairosi ģimenes saliedētību. Pielūko, lai atvasītes nekļūst pārāk prasīgas, zini īsto brīdi, kad pateikt skaidru un gaišu nē!

LAUVA Vairāk laika, uzmanības velti tuviniekiem, izdomā, kā pārsteigt savas atvasītes. Apmeklējot viesības, tev neviļus radīsies iespējas nodemonstrēt savas muzikālās vai aktiera dotības.

JAUNAVA Pirmajā vietā tev kā vienmēr būs pienākums, tikai pēc tam atpūta un izklaide. Mīļotais cilvēks nebūs īsti sajūsmā par saasināto atbildības sajūtu un mudinās vairāk pievērsties dzīves baudām.

SVARI Tavi plāni sākotnēji būs grandiozi, tomēr, rūpīgāk apdomājot visu, sapratīsi, ka ir nedaudz jāpiebremzē, jo tik plašu dzīves baudīšanu šobrīd nevarēsi atļauties. Otrā pusīte piespēlēs lieliskas alternatīvas.

SKORPIONS Zvaigznes silti iesaka atturēties celt augšā senus aizvainojumus, jo tā tu tikai sabojāsi omu gan sev, gan līdzcilvēkiem. Labāk velti dienu sportiskām aktivitātēm, ūdens procedūrām.

STRĒLNIEKS No ikdienas pelēcības muksi kā no uguns. Enerģiskākie Strēlnieki vienkārši sakravās ceļasomu un dosies ārpus mājas piedzīvojumu meklējumos. Šodien tevi pavadīs veiksme.

MEŽĀZIS Brīvajiem Mežāžiem zvaigznes šobrīd sola izdošanos mīlas frontē, ar nosacījumu, ka viņi uzdrošināsies sekot savai sirdsbalsij. Savukārt precētie kopā ar otro pusīti baudīs saldpilnu romantiku.

ŪDENSVĪRS Tevi saistīs gastronomiskās baudas. Ja maciņš atļaus, dosies patiesi glauna restorāna virzienā, ja savukārt nāksies taupīties, labprāt pats saviem spēkiem pagatavosi ko gardu un nebijušu.

ZIVIS Dienas pirmajā pusē vari doties uz veikalu, iegādāties nepieciešamo mājai. Parūpējies par nelielu pārsteigumu savām atvasītēm. Savukārt no mīļotā puses pats vari gaidīt kādu simpātisku dāvanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu