Piektdienas horoskops: 8. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Horoskops piektdienai, 8. jūnijam.

AUNS Veiksmīga diena tiem Auniem, kuri sava mērķa vārdā ir gatavi uz risku. Šodien tu labprāt gozēsies sabiedrības uzmanības centrā, aktīvi paudīsi savu viedokli par sabiedrībā notiekošajām aktualitātēm.

VĒRSIS Saglabājot sev raksturīgo mērķtiecību un ticību panākumiem, nenoliedzami arī panāksi daudz. Izmanto zvaigžņu labvēlību, lai reklamētu savu darbības jomu, meklētu jaunus sadarbības partnerus.

DVĪŅI Iespējams, ka pēdējā laikā pārāk daudz ziedo darbam un no tā cieš tava veselība. Nebūtu slikti, ja šobrīd spētu nedaudz samazināt savus darba tempus un vairāk koncentrētos relaksācijai, atpūtai.

VĒZIS Gūsi nesatricināmu pārliecību par kādas ieceres peļņas potencēm. Tavi šā brīža centieni būs virzīti uz ideālistiskiem mērķiem, tomēr ne mazāk svarīgs būs arī tīri materiālais aspekts.

LAUVA Mākslinieciskās Lauvas var gaidīt ciemos iedvesmu, kura nāks visneprognozējamākajā brīdī. Noteikti izmanto apgaroto stāvokli, lai radītu ko patiesi neatkārtojamu un paliekošu. Esi uzmanīgs pie stūres.

JAUNAVA Darbā iespējami nelieli strīdi, nesaprašanās ar līdzgaitniekiem, savukārt priekšniecība pilnībā atbalstīs tavu nostāju. Sirdslietās nebūsi tik kaislīgs, kā to vēlētos mīļotais cilvēks.

SVARI Tev nebūs vienaldzīgas apkārtējo nebūšanas, tādēļ iesaistīsies labdarības akcijā vai dosies palīgā kādam radiniekam. Savā aizrautībā nepiemirsti paveikt ikdienišķos pienākumus profesionālajā plānā.

SKORPIONS Apzināsies, ka šobrīd esi lieliskā formā, arī emocionālais stāvoklis apmierinošs. Pilnīgi iespējams, sāksi jaunu projektu vai arī aktīvi tādu plānosi. Uzlabosies saskarsme ar otro pusīti.

STRĒLNIEKS Daudz laika veltīsi sīkām, patiesībā maznozīmīgām lietām. Centies pārvērtēt savas prioritātes un izturēties pret dzīvi nedaudz nopietnāk. Šodien nevajadzētu tikties ar priekšniecību.

MEŽĀZIS Piedzīvotās situācijas liks skaidrāk apzināties nākotnes perspektīvas. Kāds Mežāzis jau paspēs noskatīt profesionālās bagātināšanās kursus vai pieteikties pieredzes apmaiņas braucienam.

ŪDENSVĪRS Tevī izpaudīsies tendence vienkāršot nopietnas lietas. Citkārt šī īpašība nebūtu nekas īpašs, bet šobrīd tu ar to vari iedragāt savu profesionālo reputāciju. Centies saglabāt nopietnību un profesionalitāti.

ZIVIS Labāk neķeries klāt dokumentiem, jo birokrātiskās nianses var kļūt par tavu klupšanas akmeni. Juridiskās nianses labāk uzticēt kvalificētam profesionālim. Otrā pusīte visādi izrādīs tev savu pieķeršanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu