Pasaulē smagākais vīrietis atradis mūža mīlestību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paulam Meisonam piederēja pasaulē smagākā vīrieša tituls. Viņš svēra 444 kg.

Paulam ēšanas problēmas ir bijušas gandrīz visu mūžu. Īpaši tās pastiprinājās pēc tēva nāves. Pauls dienā varēja apēst ļoti daudz, piemēram, brokastīs četras olas, četras desiņas, paciņu bekona, maizi un šokolādes kūku. Dienas uztura vērtība bija 20000 kaloriju. Viņš ēda visu dienu, izvēloties saldu, treknu pārtiku.

Pirms diviem gadiem Paula dzīvībai liekā svara dēļ draudēja briesmas, tāpēc viņam veica kuņģa operāciju. Divu gadu laikā pasaulē smagākais vīrs zaudējis 285 kg. Tagad viņš var pats doties nelielā pastaigā ar savu suni. Agrāk Pauls svara dēļ nevarēja pārvietoties.

Svara samazināšana izmainīja Paula dzīvi, tagad viņš atradis arī savu mūža mīlestību. Rebeka Mountaina dzīvo ASV , viņa Facebook sameklēja Paulu pēc tam, kad bija noskatījusies dokumentālo filmu par vīrieša cīņu ar lieko svaru. Ilgu laiku abi sazinājās internetā, pirmo reizi internetā viņu čats ilga četras stundas, tad tika norunāts laiks, kad viņi sazināsies nākamajā dienā. Rebeka saka, ka Pauls ir godīgs un atvērts cilvēks, kurš vīrišķīgi pratis cīnīties ar savām grūtībām.

Tagad abi nolēmuši, ka Pauls dosies pie Rebekas uz Ameriku, lai palīdzētu viņai biznesā.

Paula lielākā problēma ir liekā āda, kuru pēc lielā svara zuduma būtu nepieciešams noņemt. Lai to izdarītu, Paulam jānotur nemainīgs svars divus gadus. Amerikā kāds ārsts ir gatavs veikt ādas plastisko operāciju bez maksas, Paulam būtu jāsedz tikai pēcoperācijas izdevumi, kas arī nav mazi.

Pauls gatavs pamest Lielbritāniju un savu slimības vēsturi, lai kopā ar savu mīlestību Amerikā sāktu jaunu dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu