Smilšu pulksteņa tipa sievietēm jāēd regulāri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vispirms sieviešu ķermeņus saklasificēja zinātnieki. Tālāk pie darba ķērās psihologi un astrologi. Viņi sadalīja divus zinātniskos tipus četros apakštipos un atklāja, ka katram ir ne tikai specifiska ķermeņa uzbūve un taukaudu izvietojums, bet arī noteikts raksturs. Šoreiz par to, pie kāda tipa piederi un kāda ir tava psihoemocionālā struktūra.

izpildi testu

Ja tev atbildēs dominēja B, tu esi smilšu pulksteņa tips:

  • apjoms palielinās visur vienādi, jo īpaši gurnu apakšdaļā un uz sēžamvietas
  • tev ir formīga krūšu un sēžamvietas līnija
  • tu nekad nezaudē vidukli
  • rokas un kājas ir mazliet apaļīgas

Smilšu pulkstenis — Uz kuru pusi smiltis birst?

Šī tipa sieviete ir līdzsvarotāka nekā bumbieris, arī viņai personiskā dzīve ir svarīga, tikai tā nav dominējoša. Būdama praktiska, viņa prot iekārtoties labāk par citām: izveidot ģimeni un nepamest novārtā karjeru. Smilšu pulksteņa tipa sieviete ir nepārspējama situācijās, kurās jāliek lietā gan talants, gan instinkts. Viņa ir apņēmības pilna īstenot mērķus, taču nedara to agresīvi. Tādai sievietei ir vēlams sabalansēt emocijas un prātu, nevis dot priekšroku kaut kam vienam.

Darbā: smilšu pulkstenis veiksmīgi darbojas jebkādos apstākļos: gan pilnīgā izolācijā, gan konkurences vidē, tomēr ilgstoši stresu izturēt nespēj. Viņai nepiemīt dzelžaina mērķtiecība, taču šī sieviete var kļūt par aizrautīgu darbaholiķi, ja ģimene nesniedz gandarījumu. Tolerances dēļ smilšu pulkstenis lieliski iekļaujas kolektīvā. Ja sievietei nav, par ko rūpēties mājās, viņa savā uzmanības lokā ietver draugus un kolēģus. Viņa skaidri saskata citu stiprās puses un var pateikt priekšā pašizpausmes veidu.

Mīlestībā: pulkstenim sacensībā ar darbu parasti uzvar mīlestība un ģimene. Šī tipa sieviete atrod sev partneri drīzāk agri nekā vēlu. Ja vēlme pēc mīlestības netiek apmierināta attiecībās ar vīru, viņa izjūt vajadzību pēc draugiem. Sekss pulkstenim ir viens no jūtu izpausmes veidiem; viņa spēj uzsākt seksuālas attiecības bez iemīlēšanās, taču ātri pieķeras partnerim un piepeši apjauš, ka jau mīl. Bērni un ģimene sagādā daudz prieka, un viņa māk apvienot rūpes par ģimeni un darbu — par to gan māmiņa bieži vien maksā ar spēcīgu pārpūli.

Sportā: neraugoties uz savu sportiskumu, pulkstenis dod priekšroku pastaigām, peldēšanai un dejām, nevis nopietnai piepūlei sporta zālē. Šim ķermeņa uzbūves tipam der arī joga — tā saglabā grāciju un nostiprina muguru. Pulksteņa liktenis ir saglabāt izteiktu gurnu līniju, tāpēc mēģinājumi kļūt par atlēti ar šauru iegurni novedīs tikai pie bada mokām un dabiskā valdzinājuma zuduma. Iztēlojies Botičelli Veneru — lūk, tas ir īsts smilšu pulkstenis.

Diētā: pulkstenim nāk par labu regulāra ēšana — trīsreiz dienā, atsakoties no uzkodām starp ēdienreizēm, pret kurām šī tipa sieviete izjūt vājību. Viņai būtu jāierobežo tādi stimulatori kā kafija un alkohols. Lieko svaru, kas uzkrājas ķermeņa apakšdaļā, var nomest, pateicoties optimālai ēdienkartei, kurā ir daudz augļu, svaigi dārzeņi un netreknas olbaltumvielas. Tā kā pulksteņu tipa sieviete labi gatavo, viņa ātri atradīs veidu, kā no šiem elementārajiem produktiem pagatavot garšīgus un figūrai nekaitīgus ēdienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu