Kāpēc skolās «neko nedrīkst»?

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pixabay.com

«Lūk, Liepājā skolā esot gaiteņos krēsli. Un mana rajona krievu skolā bija. Bet manā R6V gan ne,» savā «Twitter» kontā raksta Viesturs Krūmiņliepa.

«Sēdēt uz palodzēm nedrīkst, sēdēt uz grīdas nedrīkst, sēdēt klasēs nedrīkst... Ja esi aktīvāks bērns - gaiteņos skriet nedrīkst, bet sporta zālē starpbrīdī arī nedrīkst,» turpinās ieraksts «Twitter».

Krūmiņliepa turpat pie bildes komentārā norāda, ka savulaik skolas jautrākā izklaide starpbrīdī bijusi censties ar spēku izspiest citus skolēnus no gaitenī vienīgā beņķa.

Savukārt «Twitter» lietotāja @briedisunrepshe komentāru sadaļā piebilst: «Un obligātā dežūra gaiteņos, lai kontrolētu, ka visi godīgi staigā no viena gaiteņa gala uz otru.»

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu