Medmāsas atklāj, ko pirms nāves teikuši smagi slimi pacienti

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Lielbritānijā medmāsas atklājušas, ko pirms nāves viņām sacījuši nedziedināmi slimi vēža pacienti, vēsta «news.com.au».

Paliatīvās aprūpes medmāsa no Lielbritānijas ik dienu pavada kopā ar smagi slimiem cilvēkiem, kas atklājuši viņai savu pēdējo gribu un domas.

«Bija cilvēks, kurš teica: «Pēc pāris nedēļām man paliek astoņdesmit. Nosvinēšu un tad došos.» Pats dīvainākais, ka tieši tā arī notiek,» sacījusi māsiņa Nikija Morgana.

Cita māsiņa, Andžela Bīsona, atklājusi, ka smagi slims laulātais pāris pirms nāves lūdzis sastumt kopā abu gultas: «Viņi gulēja viens otram blakus, sadevušies rokās. Un viņi dziedāja dziesmu. Abi nomira viens pēc otra ar desmit dienu starpību.»

Māsiņa Lūsija Masija pastāstījusi, kā viens pacients apgalvojis, ka redzējis dzīvi pēc nāves. «Pirms vairākiem gadiem mira kāds pacients, kurš teica, ka viņam neesot bail no nāves. Viņš esot redzējis dzīvi pēc, un tā esot brīnišķīga.»

Vēl kāda kopīga lieta mirstošajiem pacientiem esot bijusi vēlme vēl pēdējo reizi satikt savu mājdzīvnieku.

«Piedzīvot mirstoša cilvēka prieku, kad ar viņu kopā ir viņa suns, tas ir nenovērtējami!»

Citi pacienti īsi pirms aiziešanas palūguši savu iecienītāko dzērienu vai vienkārši tēju. Un vēlamais dzēriens arī sarūpēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu