Vakar pieķerti 17 iereibuši autovadītāji, bet vēl 260 pārkāpuši atļauto ātrumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem aizturējusi 17 autovadītājus, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā, bet vēl 260 automašīnu šoferiem sastādīti protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Visvairāk iereibušo autovadītāju noķerts Rīgā - seši un Zemgalē - pieci. Kurzemes reģionā reibumā pie stūres bija sēdušies divi autovadītāji, bet Latgalē un Vidzemē - pa vienam.

Arī par ātruma pārkāpšanu visvairāk sodīti autovadītāji Rīgas reģionā - 119 šoferi. Zemgalē administratīvā pārkāpuma protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 44 autovadītājiem, Vidzemē un Kurzemē - abos reģionos 36, bet Latgalē - 25 autovadītājiem.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu