Modrs NBS kareivis palīdz aizturēt taksometra vadītāju alkohola reibumā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Rīgā nedēļas nogalē aizturēts taksometra vadītājs, kurš vadījis transporta līdzekli, būdams alkohola reibumā, informēja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāve Inese Krieviņa.

Policijā vērsies kāds satiksmes dalībnieks, kurš konstatējis, ka viens no Rīgā esošajiem taksometriem veic nepārliecinošus manevrus, izraisot vairākas avārijas situācijas.

Sazinoties ar informācijas sniedzēju, policistiem izdevies atrast taksometru, par kuru tika ziņots, un noskaidrojies, ka tā vadītājs ir alkohola reibumā.

Dzērājšoferi pie taksometra stūres pamanījis Nacionālo Bruņoto spēku kareivis. Viņš portālam TVNET pastāstīja, ka citi satiksmes dalībnieki taksista bīstamajai braukšanas manierei nav pievērsuši uzmanību pat tad, kad viņš gandrīz ietriecies ceļa zīmē un barjerās.

Kareivis sācis sekot dzērājšoferim un vienlaikus sazinājies ar pašvaldības policiju, nepārtraukti informējot par taksometra atrašanās vietu, līdz policijai izdevies automašīnu apturēt.

Foto: TVNET lasītājs

Modrais Nacionālo bruņoto spēku pārstāvis norādīja, ka arī kareivji ikdienā pievērš uzmanību tam, kas notiek pilsētā, un iesaistās kārtības nodrošināšanā, pat ja tas nav viņu tiešais pienākums. «Pagājušā ceturtdienā pie Krustabaznīcas ielas izsēdināju no 6.tramvaja kabatzagli,» piebilda kareivis, kurš gan vēlējās palikt anonīms.

Dzērušais autovadītājs nodots Valsts policijas rīcībā. Kuru taksometru kompāniju viņš pārstāvējis, netiek izpausts.

Krieviņa atzina, ka jau iepriekš bijuši gadījumi, kad par auto vadīšanu alkohola reibumā tiek aizturēti taksometru vadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu