Daugavpilī vieglās automašīnas un policijas transportlīdzekļa sadursmē cietuši trīs cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.8.35 Daugavpilī, Smilšu un Liepājas ielu krustojumā, vieglā automašīna «Citroen Picasso» sadūrās ar Valsts policijas dienesta transportlīdzekli «VW Tiguan», ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs cilvēki, tajā skaitā divi policisti.

Kā informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Dace Gutmane, pa Liepājas ielu braucošās automašīnas «Citroen Picasso» vadītājs, 1971.gadā dzimis vīrietis, krustojumā ar Smilšu ielu neievēroja ceļa zīmes «Dodiet ceļu» prasības, kā rezultātā notika sadursme ar policijas dienesta transportlīdzekli «VW Tiguan».

Pēc sadursmes automašīna «Citroen Picasso» mainīja braukšanas virzienu, kā rezultātā bojāja ceļa nožogojumu, ietriecās mājas sienā un pēc tam apgāzās.

Pēc medicīniskās palīdzības vērsušās divas Valsts policijas amatpersonas, kā arī automašīnas «Citroen Picasso» vadītājs.

Patlaban ir noskaidrots, ka ceļu satiksmes negadījumu izraisījušais automašīnas «Citroen Picasso» vadītājs nav bijis alkohola reibumā.

Policijas automašīna ir bijusi apdrošināta, bet par to, vai tā tiks norakstīta, vai arī to būs iespējams atjaunot, lems eksperti, paskaidroja Gūtmane.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu