Gandrīz unikāls notikums: vakar ceļu satiksmes negadījumos - neviena cietušā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko / LETA

Pagājušajā diennaktī bijusi situācija, kāda ne reizi nav bijusi pēdējo gadu laikā - diennaktī ceļu satiksmes negadījumos nav cietis neviens cilvēks, piektdien sociālajā tīklā «Facebook» paziņojusi Valsts policija.

Pārbaudot statistiku par pēdējiem diviem gadiem, konstatēts, ka šī ir pirmā reize vismaz divu gadu laikā, kad diennakts laikā ceļu satiksmes negadījumos nav bijis neviena cietušā.

Arī Satiksmes drošības pārvaldes darbinieki neatcerējās, kad pēdējo reizi šāda situācija būtu bijusi.

Kopā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 74 negadījumi, taču šajos negadījumos cietuši tikai dzelži un viens meža dzīvnieks.

Policija pieļauj, ka viens no iemesliem, kādēļ negadījumos nav bijis cietušo, iespējams, ir vakar plaši izsludinātais reids, kurā tika pārbaudīts automašīnu riepu stāvoklis.

Kā liecina policijas statistika, vakar reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, bet 119 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Astoņi pie stūres bija sēdušies dzērumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu