Limbažos divu automašīnu sadursmē cietis iereibis autovadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar Limbažos divu automašīnu sadursmē cietis alkohola reibumā esošs autovadītājs, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.20.30 Limbažos, Jūras ielā, kur sadūrušās 1987.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Volvo S80» un 1993.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Ford Fiesta».

Negadījumā cietis «Volvo» vadītājs, kurš bijis alkohola reibumā. Cietušais nogādāts slimnīcā, savukārt otras automašīnas vadītājs no medicīniskās palīdzības atteicies.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis viens cilvēks. Visvairāk cilvēku cietuši negadījumos, kas notikuši Vidzemes reģionā - pieci.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 17 autovadītāji, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet 232 autovadītājiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu