Kravas automašīnai nobraucot no ceļa un apgāžoties, cietis vadītājs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien Rēzeknes novadā, Ozolmuižas pagastā, kravas automašīnai nobraucot no ceļa un apgāžoties, cietis auto vadītājs, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis uz ceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza. 1962.gadā dzimušais vīrietis vadījis kravas automašīnu «MAN» ar puspiekabi. Pēc negadījuma viņš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, krustojumā ar pievedceļu V2 uz ceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža notika sadursme starp automašīnu «BMW», kuru vadīja 1995.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Suzuki», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā piektdien valstī reģistrēti 143 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Sastādīti 669 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 251 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkoholisko vai narkotisko vielu ietekmē, kā arī 16 par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu