Policija lūdz palīdzēt!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Dobeles rajona policijas pārvalde meklē bezvēsts pazudušo 1992. gadā dzimušo Viku Baumani. Meitene pēdējo reizi redzēta šā gada 17. oktobrī izejam no savas dzīvesvietas Dobeles rajona Auru pagastā, Gardenē, Priežu ielā.

Pazīmes: augums 155 cm, druknas miesas būves, mati gaiši, gari, līdz jostas vietai, nenēsā rotaslietas, īpaša pazīme: zem kreisās acs uz vaiga ir neliela dzimumzīme.

Bija ģērbusies melnās džinsa auduma biksēs, uz kurām kreisajā pusē, aizmugurē attēlots zēns, mugurā zaļas krāsas vējjaka ar nelieliem sarkanas krāsas plankumiem priekšpusē, ar kapuci, zem kuras atradās tumšas krāsas jaka, kājās melnas krāsas puszābaki ar rāvējslēdzēju priekšpusē. Līdzi bija mugursoma tumši zilā krāsā.

Lūdzam atsaukties ikvienu iedzīvotāju, kura rīcībā ir informācija, kas varētu sekmēt Vikas Baumanes atrašanu. Ja Jūsu rīcībā ir šāda informācija, lūdzam zvanīt pa tālruņiem 3702203, 3702218, 3702200 vai 02.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu