Dārzeņu zupa ar kokospienu un lasi

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Šajā receptē lasi tikpat labi var aizstāt ar vistas filejas strēmelītēm un asumam piešaut kādu piparu mērci.

4 porcijas

30 minūtes pagatavošanai

  • 750 g kartupeļu
  • 250 g burkānu
  • 200 g zaļo zirnīšu
  • 2 sakapāti sīpoli
  • 3 sakapātas ķiploka daiviņas
  • 4 laša filejas (katra aptuveni 125 g)
  • aptuveni 400 g kokospiena
  • 1 l buljona
  • 4 ēdk. olīveļļas
  • sāls, malti melnie pipari, laima sula, austeru vai zivju mērce, pētersīļu lapiņas

1. Nomizotus kartupeļus un burkānus sagriez gabaliņos. Arī lasi sagriez nelielos gabaliņos.

2. Katlā sakarsē eļļu un apsautē sīpolus un ķiplokus. Pievieno kartupeļus un burkānus un pāris minūtes pacep. Pielej buljonu un vāri aptuveni 15 minūtes.

3. Pievieno lasi, zirnīšus un kokospienu un uz lēnas uguns vāri vēl 5-7 minūtes. Pieber sāli un piparus.

4. Pievieno laima sulu, austeru vai zivju mērci un pētersīļus.

Avots - 100 labi padomi

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu