Biezpiena plācenīši labi garšos gan brokastīs, gan vakariņās.
Biezpiena plācenīši ar svaigiem augļiem
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams:
250g biezpiena
2 olas
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote miltu
1 tējkarote kartupeļu cietes
1 ēdamkarote mannas
šķipsniņa sāls
1 tējkarote vaniļas cukura
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sajauc un atstāj uz 20 minūtēm.
Veido apaļus plācenīšus, sakarsētā eļļā cep gaiši brūnus. Pasniedz ar skābu krējumu, ievārījumu un augļiem.