Biezpiena plācenīši ar svaigiem augļiem

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mighty.travels, CC BY-SA 2.0

Biezpiena plācenīši labi garšos gan brokastīs, gan vakariņās.

Nepieciešams:

250g biezpiena
2 olas
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote miltu
1 tējkarote kartupeļu cietes
1 ēdamkarote mannas
šķipsniņa sāls
1 tējkarote vaniļas cukura
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un atstāj uz 20 minūtēm.

Veido apaļus plācenīšus, sakarsētā eļļā cep gaiši brūnus. Pasniedz ar skābu krējumu, ievārījumu un augļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu