Skābo ķiršu pikantā mērce gaļai un sieram

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ulterior epicure, CC BY-NC-ND 2.0

Nepieciešams:

700 g skābo ķiršu
2 sarkanie sīpoli
1 čillī
1 ēdamkarote rīvēta ingvera
200 ml vīna etiķa
sāls
2 kanēļa standziņas
250 g brūnā cukura
1 ēdamkarote eļļas

Pagatavošana:

Katliņā sakarsē eļļu, apcep smalki sagrieztus sīpolus, tad pieliek ķiršus bez kauliņiem, kanēli, pavāra maisot 5 minūtes, tad pieliek cukuru, sāli, etiķi, ingveru un sasmalcinātu čillī. Vāra, līdz šķidrums iztvaikojis. Pasniedz ar sieru, grauzdētu maizi un gaļas ēdieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu