Dziedošo suņu konkursa “POP SUNS 2006” uzvarētāja apbalvošana (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mājdzīvnieku portāla www.PetNet.lv rīkotais dziedošo suņu konkurss “POP suns 2006” tuvojas noslēgumam. Balsojums par “dziedātājiem” tiks pārtraukts 20. decembrī. “Uzvarētāja apbalvošana notiks 22. decembrī plkst. 14.00 Dino Zoo centra veikalā t/c “Origo”.

"Uzvarētāja īpašnieks tiks pie mājas kinozāles, bet pats “dziedātājs” saņems lielu grozu ar dažādiem kārumiem,” atklāj www.petnet.lv īpašniece Ieva Līpīte. “Nākamgad dziedošo suņu konkurss būs starptautisks, aicināsim dalībniekus ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.”

Ziemassvētkos darbību sāks Eiropā pirmais suņu radio “DogRadio”, kuru varēs klausīties on-line www.petnet.lv/?dogradio.html. “Tur skanēs tikai tās dziesmas, kurās dzied par suņiem, kuru nosaukumos ir minēti suņi, kā arī pašu suņu izpildītās “dziesmas”,” paskaidro www.petnet.lv galvenais redaktors Agris Straujups.

Piesakiet savus talantus!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu