"Simtlatnieks" atpūšas ķerrā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas mobilā reportiere Velta Daugavilī pie cietokšņa sastapusi tā dēvēto "simtlatnieku" programmas pārstāvi, kas atpūtās ķerrā. Velta šo ainu nofotografējusi un secinājusi, ka praktiskais latvietis prot atpūsties jebkuros apstākļos, tā piektdien vēstīja LNT raidījums "Degpunktā".

Šonedēļ "Degpunktam" iesūtīti arī citi foto un video stāsti. To vidū Evitas video, kurā redzama kāda sirmgalve, kura lieto skrejriteni, lai ātri pārvietotos pa Brīvības ielu Rīgā.

Savukārt Jānis nofilmējis pretstatu šai sportiskajai kundzei. Viņš fiksējis divas iereibušas kundzes, kas skaidrojās Rīgas Centrāltirgus sabiedriskā transporta pieturā.

Ivars pauž neapmierinātību par autovadītāju patvaļu. Viņš iemūžinājis kādu busiņu, kas aizšķērsojis kā velosipēdistu celiņu, tā gājējiem domāto ietvi. Tikmēr Inga fiksējusi ceļa zīmi, par kuru viņa saka: "Uzmini nu!" Ceļa zīme ieaugusi krūmos tā, ka to grūti pamanīt autovadītājiem.

Savukārt elektriķis Ēriks atradis elektrības sadales skapī putnu ligzdu. Viņš nolēmis nepārvietot tur izdētās olas, bet gan pagaidīt, kad putni izšķilsies, izaugs un paši aizlidos prom. Gaidot šo brīdi, Ēriks izveidojis otru elektrības sadales skapi, lai putnus netraucētu.

Aļona nofilmējusi kādu degošu daudzdzīvokļu kāpņu telpu, kur tiek novietoti atkritumi. Interesanti, ka tobrīd pats atkritumu konteiners atradies ārpusē.

Skatīt pievienotos video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu