Saimnieces triki: testējam dažādus virtuves knifus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Mūžu dzīvo, mūžu mācies - paruna, kas nekad nenoveco un ir attiecināma arī uz darbošanos virtuvē. Kā izrādās, gandrīz ikvienai darbībai, kas saistīta ar gatavošanu, ir vismaz viens alternatīvs veids, kā to varētu izdarīt citādi, ātrāk vai produktīvāk. Bieži interneta vidē redzam dažnedažādus šefpavāru vai kulinārijas entuziastu virtuves knifus; nolēmām pārbaudīt - tie ir realizējami arī dzīvē vai tomēr ticams apmāns?

Granātābols

Izmēģinājām divus veidus, kā no granātābola izdabūt sēkliņas, un patiešām izdevās. Ilgstoša ķimerēšanās, lai tiktu pie sulīgajām augļa sēklām, vairs nebūs nepieciešama.

Sīpols

Sīpolu patiešām var sagriezt diezgan ātri un smalki, ja to dara šādā veidā. Netikām pat līdz asarām.

Ķiploks

Reizēm tie mēdz būt lipīgi vai mazām daiviņām un to notīrīšanai patērējam vairāk laika, nekā gribētos. Atradām veidu, kā notīrīt ķiploku, nesasmērējot rokas.

Greipfrūts

Reizēm skaistam kopskatam vai vizuālajam noformējumam ir vajadzīgi glīti sagatavoti augļi. Sagatavojām greipfrūta filejas - diezgan laikietilpīgi, ķēpīgi un liela daļa augļa aiziet zudībā.

Kivi

Nomizojām kivi divos veidos, naža vietā izmantojot karoti un glāzi. Iespējams, glāze nebija pati piemērotākā vai arī šis mizošanas veids tomēr nav tas labākais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu