LU var pieteikties «Karjeras iespēju dienai»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Darba devēji tiek aicināti iesniegt pieteikumus dalībai Karjeras iespēju dienu pasākumos. «Karjeras iespēju diena 2010» notiks no 18. līdz 26.martam. 18. un 19.martā Latvijas Universitātē, Raiņa bulv. 19 notiks ekspertu lekcijas, semināri un diskusija starp augstskolu pārstāvjiem un darba devējiem. Karjeras dienu pasākumi turpināsies Universitātes fakultātēs ar uzņēmumu tematisko lekciju programmu nedēļas garumā no 22.līdz 26.martam.

Šī ir jau sestā «Karjeras iespēju diena» Latvijas Universitātē, kuras laikā studenti varēs iepazīties ar dažādu nozaru Latvijas un starptautiskajiem uzņēmumiem, uzzinot informāciju par aktualitātēm nozarē, kā arī prakses, vasaras un pastāvīgā darba iespējām. Uzņēmumu pārstāvju tikšanās ar studentiem, potenciālajiem uzņēmumu darbiniekiem, sniedz iespēju klātienē diskutēt par izglītības, prasmju, kompetenču nepieciešamību veiksmīgai integrācijai mainīgajā darba tirgū.

Tematiskajās lekcijās, kas noritēs fakultātēs, darba devējiem būs iespēja iepazīstināt ar savu darbību, sasniegumiem, veicinot sava uzņēmuma atpazīstamību un informējot studentus par pakalpojumiem, kurus uzņēmums sniedz, vai produktiem, tehnoloģijām, kuras attīsta. Tā ir arī iespēja satikt motivētākos LU studentus, dibināt kontaktus ar viņiem kā potenciālajiem praktikantiem vai darba ņēmējiem un nodrošināt studentus ar informāciju par darba tirgus prasībām, profesionālo karjeru uzsākot.

www.kid.lu.lv

Universitātes Karjeras centrs īsteno vairākas sadarbības formas ar darba devējiem, tādējādi veidojot saikni starp augstskolu, studentiem, absolventiem un darba devējiem. Universitātes portālā darba devējiem jau vairākus gadus ir iespēja bez maksas publicēt darba sludinājumus un ir pieejama studentu CV datu bāze, kas palīdz jauno speciālistu atlasē.

www.kid.lu.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu