Trešdienas horoskops: 1. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 1. maijam.

AUNS

Šodien domas pie darba – tas nekas, ka brīvdiena... Tavi mīļie gan ar to nebūs mierā. Būtu jauki kopā ar savējiem doties pārgājienā vai atpūtā dabā, uzklausīt un parunāt par svarīgo.

VĒRSIS

Labprāt šo dienu pavadīsi mājās, nesteidzīgi rosoties savā saimniecībā vai dodoties nelielā izbraucienā. Ja tev ir bērni, izrunājies no sirds un uzklausi viņu domas.

DVĪŅI

Piemet savām attiecībām kādu pagalīti, lai rodas jaunas liesmas. Šī diena ir kā radīta kopā būšanai un attiecību spodrināšanai. Jāgādā par izpratni un saticību.

VĒZIS

„Kāpēc gan šī brīvdiena?” rosīgais Vēzis pukosies. Domas pie darba, un privātajai dzīvei mazāk laika. Tas nav labi... Palutini savējos, kaut kur aizbrauciet vai sarīko mājas ballīti.

LAUVA

Brīvo laiku pavadi kopā ar saviem mīļajiem. Mazliet jāuzspodrina attiecības un sirdslietās jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte. Varbūt iekrājušies arī kādi mājas darbi. Aktīva un optimistiska diena.

JAUNAVA

Līdz ar pavasara ziedoni sirdī romantiskas notis. Brīvajiem ļaudīm iespēja iepazīties ar jauku cilvēku vai sajust uzšķiļamies dzirkstelīti attiecībās ar kādu senu paziņu.

SVARI

Privātajā dzīvē daudz mīlestības, siltas emocijas un aizraujoši piedzīvojumi. Ļaujies brīvības sajūtai un izbaudi pavasara, dzīves un attiecību burvību.

SKORPIONS

Ar prieku saimniekosi mājās: remontēsi, uzlabosi mājokli, labiekārtosi teritoriju, stādīsi ziedus. Gribētos gan, lai mājinieki palīdz vairāk, bet uzspiest neko nevajag.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē interesanti piedzīvojumi. Daudz prieka no attiecībām tad, ja mīļotais ir ar līdzīgu dzīves vērtību izpratni. Svarīgas ne tikai simpātijas, bet arī saturīgas sarunas.

MEŽĀZIS

Svarīga privātā dzīve. Ja esi ar kādu kopā, tad atceries par mīļiem uzmanības apliecinājumiem. Laime bieži vien sastāv no jaukiem sīkumiem. Brīvajiem ļaudīm labs laiks attiecību veidošanai.

ŪDENSVĪRS

Šodien no sirds jāatpūšas. Kopā ar saviem mīļajiem dodies izbraucienā un iepazīsti Latvijas skaistās vietas. Kādam tikšanās ceļā var izrādīties iedvesmojoša un liktenīga.

ZIVIS

Piedzīvo jaukus brīžus ar savu sirdsāķīti, bet, ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai. Dvēselē pozitīvas, sirsnīgas, mazliet sentimentālas noskaņas. Baudi šīs sajūtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu