Strazdes bērnu namam jauna direktore

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.talsi.lv

Talsu novada domes deputāti š.g. 12.decembra sēdē Strazdes bērnu nama direktora amatā apstiprināja Ingu Fabriciusu. 

Jaunā direktore darbu uzsāks jau no š.g. 16.decembra, informēja Ivonna Vicinska, Talsu novada domes izpilddirektora padomniece sabiedrisko attiecību jomā.

Interesenti Talsu novada pašvaldības atklātajā konkursā Strazdes bērnu nama direktora amatam varēja pieteikties līdz š.g. 26.novembrim. Kopumā saņemti trīs pieteikumi, kurus izvērtēja komisija.

Inga Fabriciusa atzīta par labāko kandidātu Strazdes bērnu nama direktora amatam gan atbilstošas izglītības dēļ, gan arī tāpēc, ka saņēmusi labas rekomendācijas un spējusi skaidri formulēt un pamatot savu vīziju par Strazdes bērnunama attīstību nākotnē.

Konkursā varēja piedalīties LR pilsonis ar otrā līmeņa augstāko akadēmisko vai profesionālo izglītību sociālajā vai pedagoģiskajā jomā. Kopā ar amata pieteikumu, pretendentam bija jāiesniedz atsauksmes un rekomendācijas, jomai atbilstošu izglītības dokumentu un papildus apmācību apliecinošu dokumentu kopijas, motivācijas vēstule, kā arī Strazdes bērnu nama attīstības redzējums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu