Atvērto durvju diena RPIVA

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā 11. maijā plkst.11:00 notiks šajā pavasarī pēdējā atvērto durvju diena.

Aicinām apmeklēt atvērto durvju dienu visus, kuri vēlas nākotnē kļūt par skolotājiem, skolu direktoriem, logopēdiem, psihologiem un uzņēmumu vadītājiem. Atvērto durvju dienu laikā visus interesentus informēs par budžetā vietām, studiju iespējām, uzņemšanas kārtību un noteikumiem, kā arī iepazīstinās ar studentu dzīvi akadēmijā.

Atvērto durvju dienā būs iespējams tikties ar Pedagoģijas un Sociālo zinātņu fakultātes dekāniem un programmu direktoriem, noskaidrot visus interesējošos jautājumus par studijām, studiju norisi un darba iespējām pēc akadēmijas absolvēšanas.

Atvērto durvju dienu noslēgumā Studentu Parlamenta pārstāvji visiem apmeklētājiem izrādīs akadēmiju- mācību auditorijas un speciālās mācību klases, kā arī Gudrības ābelīti.

www.rpiva.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu