Vistas fileja rīvmaizes, siera un ķiploku «kažociņā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 50 grami olīveļļas
  • 2 ķiploku daiviņas, smalki sakapātas
  • 50 grami rīvmaizes
  • 50 grami Parmas siera
  • 4 vistas filejas krūtiņas

Pagatavošana:

Liec sildīties cepeškrāsni uz apmēram 220 grādiem. Tikmēr katliņā uz mazas uguns uzsildi olīveļļu un sakapātus ķiplokus. Pēc apmēram vienas līdz divām minūtēm ķiplokus un olīveļļu ievieto lēzenā traukā.

Atsevišķā lēzenā traukā sajauc kopā rīvmaizi un Parmas sieru.

Vistas krūtiņas iemērcē olīveļļas un ķiploku maisījumā, bet pēc tam apviļā rīvmaizē un Parmas sierā. Vistu liek lēzenā cepešpannā. To pašu atkārto arī ar pārējām krūtiņām.

Kad tas izdarīts, cepešpannu ar vistu liek cepeškrāsnī un gatavo apmēram 30 līdz 35 minūtes.

Vienkārši un ļoti garšīgi!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu