Makaroni ar spinātiem saldā krējuma mērcē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 2 ēdamkarotes saspiesta ķiploka
  • 300 grami spinātu
  • 100 grami saldā krējuma
  • 100 grami Parmas siera
  • 200 grami šķiņķa, sagriezts gabaliņos
  • 500 grami makaronu
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Makaronus liek vārīties verdošā ūdenī. Pieber šķipsniņu sāls.

Pannā uz vidēji lielas uguns uzsilda olīveļļu. Pievieno sīpolus un šķiņķi. Apcep. Pievieno ķiploku un apcep vēl nedaudz.

Pievieno spinātus, saldo krējumu, Parmas sieru, sāli un piparus. Visu kārtīgi apmaisa. Uz mazas uguns vēl nedaudz pasautē.

Pasniedzot makaronus, mērci lej tiem pa virsu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu