Nepieciešams:
Makaroni ar spinātiem saldā krējuma mērcē
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 sīpols, smalki sagriezts
- 2 ēdamkarotes saspiesta ķiploka
- 300 grami spinātu
- 100 grami saldā krējuma
- 100 grami Parmas siera
- 200 grami šķiņķa, sagriezts gabaliņos
- 500 grami makaronu
- sāls, pipari
Pagatavošana:
Makaronus liek vārīties verdošā ūdenī. Pieber šķipsniņu sāls.
Pannā uz vidēji lielas uguns uzsilda olīveļļu. Pievieno sīpolus un šķiņķi. Apcep. Pievieno ķiploku un apcep vēl nedaudz.
Pievieno spinātus, saldo krējumu, Parmas sieru, sāli un piparus. Visu kārtīgi apmaisa. Uz mazas uguns vēl nedaudz pasautē.
Pasniedzot makaronus, mērci lej tiem pa virsu.