Skābu kāpostu zupa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Nepieciešams:

  • Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g
  • Skābēti kāposti – 600 g
  • Kartupeļi – 2 gab.
  • Burkāns – 1 gab.
  • Grūbas – 1 sauja
  • Ķiploks – 4 daivas
  • Sīpols – 1 gab.

Pagatavošana:

  • Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties
  • Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām
  • Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.
  • Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Liec zupā, pievieno arī nomizotus un sagrieztus kartupeļus
  • Vāri līdz gaļa atdalās no kauliem
  • Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu