Svētku laiks mums noteikti saistās arī ar ilgām stundām virtuvē - cepšanu, vārīšanu, maisīšanu un griešanu. Ēdieni tādi un maltītes šādas. Neatņemams produkts lielai daļai ēdienu, protams, ir sīpols - kotletēs, mērcēs, salātos un sacepumos. Ja secini, ka sīpolu ir jāsasmalcina pārāk daudz, arī laiku tas prasīs par ilgu, tad noteikti noderēs Saimnieces triks, kā to izdarīt vieglāk un ātrāk!
Saimnieces triki: Vienkāršs veids, kā ātri sagriezt sīpolu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vispirms pārgriežam sīpolu ar visu mizu uz pusēm - tā, lai būtu pārgriezta sīpola saknes daļa. Noņemam mizu. Tad sīpola katru pusi iegriežam vairākas reizes horizontāli, pēc tam sagriežam vēlamā platuma stienīšos, nepārgriežot sakni. Noslēgumā sīpolu sagriežam mazākos gabaliņos.
Lai izdodas!