Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics). Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit

Kā pagatavot garšīgu šašliku: padomi no gaļas izvēles līdz cepšanai

Foto: receptes.lv

Dienas kļuvušas garākas, saule silda arvien vairāk, brīvdienas nenovēršami tuvojas, un tā vien šķiet, ka neizbēgams ir apetīti rosinošs šašliks. Var šķist, ka tas taču ir tik viegli - pagatavot maigu, sulīgu gaļu, tomēr ne vienmēr tas izdodas. Visiem taču gribas iepriecināt sevi un tuvākos ar gardu, uz oglēm grilētu gaļu. Patiesībā bez liekas spriedelēšanas, neko nesarežģījot un sekojot vienkāršiem padomiem, var pagatavot brīnišķīgu šašliku, ziņo originalfood.ru.

0 Komentāri