Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtības. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kā pagatavot garšīgu šašliku: padomi no gaļas izvēles līdz cepšanai

Foto: receptes.lv

Dienas kļuvušas garākas, saule silda arvien vairāk, brīvdienas nenovēršami tuvojas, un tā vien šķiet, ka neizbēgams ir apetīti rosinošs šašliks. Var šķist, ka tas taču ir tik viegli - pagatavot maigu, sulīgu gaļu, tomēr ne vienmēr tas izdodas. Visiem taču gribas iepriecināt sevi un tuvākos ar gardu, uz oglēm grilētu gaļu. Patiesībā bez liekas spriedelēšanas, neko nesarežģījot un sekojot vienkāršiem padomiem, var pagatavot brīnišķīgu šašliku, ziņo originalfood.ru.

0 Komentāri