Vistu kājiņas ar čili un citronu (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://gatavoza.lv/

Man pat te nav daudz ko teikt. Dažreiz, kaut ko baudot, vienkārši saproti, ka iepriekš nekas ar tādu garšu nav ēsts un ka garša ir… dievīga. Vistu kājiņas ar sarkano un zaļo čili kombinācijā ar svaigu citronu, sīpolu un ķiploku izdevās tik aromātiskas, maigi pikantas, tādas, kas burtiski kūst mutē.

Nepieciešams

  • 10 svaigas vistu kājiņas
  • 1 neliels ripiņās sagriezts sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 zaļais čili
  • 1 cm svaiga ingvera
  • 1 citrona sula
  • 3 ēd.k. saldās čili mērces
  • šķipsniņa jūras sāls

Pagatavošana

Vistu kājas kārto bļodā. Pievieno sīpolu, sasmalcinātu ķiploku, no sēklām attīrītu un šķēlītēs sagrieztu zaļo čili un uz smalkās rīves sarīvētu ingveru. Aplej ar citrona sulu, čili mērci, pārkaisa ar jūras sāli. Visu viegli apmaisa. Uz pāris stundām atstāj ledusskapī marinēties.
Kārto cepamtraukā vienā līmenī. Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 40 minūtes, līdz vistu kājas kļuvušas zeltainas un kraukšķīgas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu