Tomātu zupa ar koriandru un kokosriekstu pienu (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://gatavoarmadam.wordpress.com/

Šo zupiņu ēdu ciemos pie draugiem, ļoti garšoja. Tā ir ļoti vienkārša, vajadzīgas sastāvdaļas ko var iepriekš sagādāt, gatavošanas dienā tikai būs vajadzīgs svaigs koriandrs, ko uzkaisīt (tiem, kam garšo, protams).

5-6 porcijām nepieciešams

  • 1 bundžiņa kokosriekstu piena
  • 3 bundžiņas konservētu tomātu gabaliņos
  • 1 bundžiņa konservētu sarkano pupiņu (red kidney beans)
  • 1 liels sīpols
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • 2 tējk malta kumina
  • 2 tējk malta koriandra
  • eļļa,
  • sāls, pipari.
  • svaiga maize Ciabata un koriandrs pasniegšanai

1. Smalki sakapā sīpolu un ķiploku un apcep eļļā zeltainus.

2. Pievieno garšvielas, maisot apcep ar sīpoliem, es pieliku vēl čili, bet tā ir gaumes lieta:). Tad pievieno tomātus (es pusi no tiem vēl sablendēju, pusi atstāju gabaliņos), pupiņas un verdošu ūdeni, aptuveni 1 l. Uzliek vāku un, kad sāk vārīties, nogriež mazu uguni un vāra kādas 15 min. Pirms pasniegšanas karstā zupā iejauc arī kokosriekstu pienu.

3. Pārkaisa ar svaigu koriandru un ēd kopā ar svaigo ciabatu. Zupu var pagatavot arī iepriekš un tad uzsildīt, kā jau visām zupām, arī šī otrā dienā būs vēl garšīgāka:). Labu apetīti.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu