Ideāls našķis pie alus vai vienkārši tāpat, ar ko pacienāt draugus piektdienas vakarā. Vai kādreiz biji iedomājies rīvmaizi aizstāt ar čipsiem? Izmēģini!
Vistu stilbiņi čipsu panējumā (6)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pagatavošanas laiks: apmēram 1 stunda
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4-6
Sastāvdaļas
- 1 kg vistu stilbiņu
- 2 olas
- 75 g tomātu čipsu
- 2 ēd.k. sausu garšvielu
Pagatavošana
Vistas stilbiņus ielikt katlā, pārliet ar ūdeni, pievienot sausas garšvielas un novārīt līdz gatavībai, apmēram 25-30 min. Stilbiņus nedrīkst pārvārīt, lai gaļa neatdalās no kaula. Stilbiņus atdzesēt, noņemt tiem ādu.
Čipsus sasmalcināt. To vieglāk paveikt, kamēr paciņa ir ciet. Čipsus iebērt šķīvī, olas ar dakšu uzputot bļodiņā. Vistas stilbiņus iemērkt vispirms olā, tad sagatavotajos čipsos. Stilbiņus kārtīgi apviļāt čipsos, lai veidojas garoziņa.
Stilbiņus cept cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes 180 grādos.